NES Health System nu tot eind maart bij In Optima Forma!

 

Veel mensen hebben langdurig klachten. In veel gevallen worden de symptomen en niet de onderliggende oorzaken aangepakt.

Maar wat als je je energieniveau zou kunnen herstellen op een simpele manier? En wat als je de eigen intelligentie van het lichaam zou kunnen activeren en zijn helende kracht zou kunnen stimuleren?

 

Dat behoort allemaal tot de mogelijkheden van het NES Health System. DIt systeem valt onder het opkomende gebied van bio-energetica. Dit betekent het beoordelen en corrigeren van de energie- en communicatiesystemen van het lichaam. Het verbetert het eigen vermogen van het lichaam om te genezen en gezond te blijven.

 

Hoe werkt het systeem
Ik doe dit met een wellness-scan die slechts enkele seconden duurt, maar een ongelooflijke hoeveelheid informatie toont.

 

Op basis van de prioriteiten die de scan aangeeft kunt u vloeibare remedies aanschaffen die helpen bij het optimaliseren van de energie- en communicatiesystemen van het lichaam.

 

Tot het systeem behoort ook de miHealth, een apparaatje om de energie van het lichaam in beweging te krijgen. Deze technologie was te zien op The Doctors Show. Hij corrigeert een verstoord magnetisch veld en kan ook gebruikt worden om pijn te verlichten.

 

Geïnteresseerd? Tot eind maart geldt de aanbieding voor een scan voor slechts EUR 20. En tot die tijd is de scan gratis inbegrepen bij de intake en vervolgconsult van samen EUR 80.

 

Zie ook: https://www.youtube.com/watch

Kermisaanbieding

 

Geldig van donderdag 23 augustus 2018 t/m zondag 16 september 2018

 

 

 

 

 

 

 

 

Volgende week begint de kermis in Edam. De week daarna is Volendam aan de beurt.

 

Heb je geen zin in een kater? Zorg dan dat je lever in topconditie is voordat de kermis begint.

In Optima Forma heeft nu een kermisaanbieding: een volledig bioscanconsult van een uur voor EUR 25 i.p.v. EUR 40. Met behulp van deze pijnloze scan (zonder gevaarlijke straling) kan ik snel inventariseren of je organen in goede conditie verkeren en hoe het zit met de beschikbare vitaminen, mineralen en aminozuren in je lichaam. Je krijgt van mij een uitgebreid verslag met daarin een persoonijk advies, afgestemd op jouw lichaam. Dit advies kan bestaan uit dieetaanpassingen, supplementenvoorschrift en bewegingsadvies.

 

Neem gauw contact op en maak nog voor de kermis een afspraak! Iedereen alvast een supergezellige kermis gewenst!!