Gastenboek

Hallo Karin, even een dikke schouderklop voor jou. Was vanmorgen bij de huisarts voor de jaarlijkse controle en die vroeg wat ik anders heb gedaan. Want mijn ratio, cholesterol enz was zo gezakt, ze keek er van op. Ja ik weet wel hoe het komt!

 

G

 


Karin is heel behulpzaam en geïnteresseerd, ze luistert dan ook zeer oprecht naar je klachten. Zo heeft ze mij enorm geholpen om van mijn laaggradige ontstekingen af te komen, o.a. door middel van een specifiek voedingspatroon. Ik kan dan ook niets anders doen dan Karin aanbevelen.

 

MB


Ik ken Karin van de lagere school, we zijn nog een tijdje vriendinnen geweest. Toen ik Karin na jaren weer eens tegen kwam vertelde ze over haar praktijk. Ik had inmiddels erge jeukklachten en bij de dokter kwam ik niet veel verder. Toen ben ik naar Karin gegaan en zij heeft mij erg goed geholpen, ook nog met mijn chronische ziekte, daarvoor blijf ik bij haar onder controle. Ze is erg bevlogen en verdiept zich volledig in de betreffende kwaal. 

 

Bianca

Ik was al jaren op zoek naar iemand die met mij op avontuur zou willen gaan naar de oorzaak –en daarmee hopelijk naar verlichting van de gevolgen van mijn zeldzame chronische ziekte. Toen ik Karin bij toeval ergens ontmoette raakten wij naamgenoten al snel enthousiast in gesprek. Het eerste consult daarna was het begin van een vruchtbare dialoog en een spannende zoektocht. Karin gaat als een detective nauwgezet en grondig te werk. Zij doet dat vanuit haar brede en uitgebreide kennis van zaken, maar wat ik misschien nog wel belangrijker vind: vanuit een gretige en oprechte nieuwsgierigheid naar de onderliggende processen van een verstoring. Dat is een hele ingewikkelde puzzel weet ik uit ervaring, maar Karin heeft voor mij een aantal ontdekkingen gedaan die ik in ruim twintig jaar van mijn vijf endocrinologen in verschillende academische ziekenhuizen nog niet eerder heb gehoord. (O, wat zouden die daar hun voordeel mee kunnen doen.) Chapeau!

 

Karin G.


Karin is een schat van een vrouw en ziet precies door middel van een scan wat je tekort komt aan vitaminen en mineralen! Zeker een aanrader! Dank je wel voor alles.

 

Jenny V.


Ik kwam in contact met Karin via een vriendin van haar en ik zat er helemaal doorheen met al mijn klachten. Toen heeft Karin mij geholpen. Ik had ook last van eczeem en daar had ze ook wat voor, top, eczeem was weg en ben ik weer superblij, dag jeuk. Karin is een echte aanrader en wat je klachten ook zijn overal heeft ze een oplossing voor, echt een topper.

 

Jacqueline B.


Door de aanbeveling van Karin voor bepaalde supplementen ben ik van blaasontstekingen af. Ook heeft zij na onderzoek en vragenlijsten invullen een supplement voor mij gevonden waardoor ik mij rustig voel en ook beter slaap na jaren van slecht slapen.

 

Anita S.


Toen ik Karin leerde kennen was zij bezig met haar studie. Vanuit mijn interesse in wat ze dan precies deed kwamen we aan de praat over mijn probleem. Ik zat er behoorlijk doorheen, had burn out verschijnselen, sliep ´s nachts niet meer en kon daardoor tijdelijk niet werken. En dat door een onverklaarbare jeuk op mijn armen die elke winter weer terug kwam. Echt om gek van te worden! Het enige wat verlichting gaf was koelelementen op de huid, die inmiddels helemaal stuk gekrabd was. Acupunctuur geprobeerd, zonder enig resultaat. De dermatoloog diagnosticeerde overprikkeling van de zenuwen… en ik kreeg anti-depressiva voorgeschreven. Als soort van proefpersoon was Karin zo lief om mij te helpen. Wat een schat en wat een geduld heeft ze. Ze adviseerde mij om bepaalde druppels te nemen. Best een beetje sceptisch als ik was, hier uiteraard wel mee gestart omdat je alles wil proberen om er vanaf te komen. Bizar hoe na verloop van tijd de jeuk afnam en zelfs niet meer terug is gekomen! Ik ben Karin hier nog steeds ontzettend dankbaar voor.

 

MdV


Ik heb Karin jaren geleden ontmoet als een gezellig en positief persoon. Toen ze mij vertelde dat ze zich ging verdiepen in o.a. Bioscan en dat zij daar proefpersonen voor zocht, heb ik me met alle liefde aangemeld. Ik ben al jaren lang een voorstander van dingen om lichamelijke klachten te proberen op te lossen van binnenuit i.p.v. je vol te proppen met allerlei medicamenten. In mijn geval was dat vaak hormoonzalf voor hardnekkig eczeem en inhalators voor benauwdheid. Ik had er geen idee van hoe Karin te werk ging, maar was gelijk heel enthousiast door haar werkwijze, uitleg en engelengeduld. Ik ben een paar keer bij haar langs geweest en na een paar goeie dieetadviezen en minimale hoeveelheid supplementen is het resultaat bij mij zeer goed. Ben super tevreden hoe het nu gaat en raad dit ook iedereen aan. Ik gebruik nooit meer hormoonzalf en mijn benauwdheid is ook goed onder controle. Verder vind ik het zelf ook gewoon erg interessant en leerzaam. Ik wil je hartelijk bedanken.

 

Angelique K.