Hoe werk ik

Wanneer u bij mij een afspraak maakt, nemen we uitgebreid de tijd om uw klacht(en) te bespreken aan de hand van een aantal vragenlijsten die u thuis al heeft ingevuld. Daarnaast maak ik een irisfoto om extra informatie te verkrijgen. Dit betreft dan met name de relatief sterke en zwakke kanten van uw constitutie en mogelijke belastingen op organen of systemen. Deze gegevens werk ik vervolgens uit tot een orthomoleculair advies met betrekking tot uw eetpatroon en (tijdelijke) aanvulling met supplementen.

 

Bij ingewikkeldere aandoeningen of indien er sprake is van dieperliggende oorzaken kan ik deze gegevens desgewenst verwerken in een specifiek testprotocol dat ik naloop met een biotensor. De uitkomst hiervan bespreken we na een à twee weken in het vervolgconsult.

 

De energetische middelen die ik u eventueel adviseer test ik elke twee weken gratis na om te bepalen of de dosering nog adequaat is.